Favorite

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului AM DEALER AUTO (www.amdealerauto.ro).

Site-ul AM DEALER AUTO (www.amdealerauto.ro) este detinut si operat de societatea SC MILDAG IMPEX SRL, cu sediul in Horia, jud.Neamt , inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J27/479/2003 denumita in continuare AM DEALER AUTO. Utilizarea site-ului (incluzand accesul si navigarea pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului AM DEALER AUTO (www.amdealerauto.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Drepturi de autor

Toate drepturile sunt rezervate. Textele, imaginile, grafica, animatiile, clipurile video si aranjarea acestora pe site-ul AM DEALER AUTO (www.amdealerauto.ro) sunt subiect pentru drepturi de autor si de protectie a proprietatii intelectuale. Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru utilizare comerciala sau distribuite si nici nu pot fi modificate sau postate pe alte site-uri. In continutul site-ului se gasesc cuvinte si imagini pentru care AM DEALER AUTO (www.amdealerauto.ro) nu are drept de autor cum ar fi nume, modele si marci de autoturisme cu emblemele si siglele aferente.

Acuratetea informatiilor

Acest site contine informatii cu scop informativ si care sunt adresate clientilor si potentialilor clienti ai AM DEALER AUTO. Administratorul site-ului AM DEALER AUTO (www.amdealerauto.ro) face tot posibilul ca datele continute in acest site sa fie corecte si actualizate. De asemenea, acesta isi rezerva dreptul de a modifica informatia continuta in acest site în orice moment, fara nicio notificare prealabila.

Ofertarea catre clienti

AM DEALER AUTO isi rezerva dreptul de a trimite oferte personalizate catre fiecare client in parte. De asemenea, prin acceptarea termenilor si conditiilor, clientul isi exprima acceptarea confidentialitatii ofertelor primite din partea AM DEALER AUTO si se asigura ca acestea nu vor ajunge in posesia altor persoane, fizice sau juridice.

Achizitiile PREMIUM

Autoturismele vandute prin pachetele de achizitie PREMIUM vor beneficia de garantie 3 luni de zile in limita a 5.000km.

Pentru a beneficia de un pachet PREMIUM, autoturismul trebuie sa aibe o vechime de maxim 8 ani de la data fabricatiei si nu mai mult de 100.000km. Daca autoturismul nu se incadreaza in criteriile mentionate anterior, achizitia PREMIUM este posibila doar cu achitarea unei taxe suplimentare de 500EUR.

NOTA1: Garantia se aplica doar pentru cutia de viteze si motor, excluzand toate sistemele adiacente care pot fi considerate ca fiind consumabile. NOTA2: Schimbul initial de ulei si filtre trebuie efectuat la un service auto agreat de catre AM DEALER AUTO.

Termeni si conditii pentru autoturisme second hand

Autoturismele second hand pot prezenta defectiuni tehnice la piesele supuse uzurii, cum ar fi, in special:

•sistemul de evacuare (de exemplu, filtrul de particule, toba de esapament, convertorul catalitic)

•Fluidul Airco (lichidul sistemului de aer condiționat)

•amortizoarele

•arcurile rupte

•bratele de control transversale, bratele de control axiale si bucsele

•rulmentii rotilor

•lichidele ce se scurg (de exemplu, lichidul de racire, uleiul de transmisie etc.)

•stergatoarele

•garniturile

•bateria

•suportii motor

Achizitionarea autoturismelor AM DEALER AUTO

Incasarea facturilor se va face in conturile societatii in moneda locala (LEI) la cursul BNR + 1% cu o marja de acuratete de 0.2%.

*Persoanele Juridice pot efectua plata si in EURO.

Va rugam sa testati / verificati autoturismele INAINTE de livrare / cumparare, eventualele reclamatii nu sunt acceptate !